VIKTIG INFORMASJON! LES ALT SAMMEN:

* Vi oppretter en køordning i det billettsalget starter.

* Det er ikke noe poeng å "stille seg i kø" på ticketmaster.no FØR billettsalget starter. All kø starter når billettsalget starter. Ingen kan reservere plass i køen ved å ha ett eller flere skjermbilder festet på ticketmaster.no før salgsstart.

* Logg deg inn (på brukerkontoen din) før salget starter og søk frem arrangementet. Har du ikke profil, registrer deg i dag.

* INGEN har garanti for å få billetter, selv om de er medlem i fanklubber etc. Det kan bli fort utsolgt.

* Det kan bli KØ på sidene våre under både forsalg og vanlig salg.

* Oppdaterer du siden mens du er i kø (Refresh/F5), mister du din plass. Du kan også miste plassen din om du åpner flere nettlesere på samme datamaskin.

* Det KAN bli utsolgt selv om du har havnet i kø.

* Mange banker krever Bank-ID/kodebrikke for å handle på internett. Vennligst ha dette klart. For betaling med Klarna faktura må du være over 18 år og kredittverdig.

* Sjekk at du har oppdatert Java-programvaren din.