Utsendelse av billetter

Billettene sendes i løpet av 3 virkedager,(dette gjelder ikke Collector tickets) ved store billettslipp kan utsendelse ta litt lengre tid.

Hvis du ikke har mottatt dine billetter i god tid før arrangement, ta kontakt med vårt kundesenter på tlf 815 33133.

Vennlist påse at du har oppgitt korrekt postregistrert adresse før du bestiller billetter.

Hvis billettene er kommet i retur pga feil adresse i din brukerkonto, vil vi belaste deg 50,- i gebyr for å sende de på nytt til deg.

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.

1. Utsendelse i vanlig brev

Billetter blir sendt til den adressen du oppgir i din brukerkonto. Billettene sendes i løpet av 3 virkedager. Hvis noe er uklart om din brukerinformasjon, forbeholder vi oss retten til å kontakte deg ved å benytte adressen, telefonnummeret eller e-posten som er oppgitt, før vi sender deg billettene.

Undersøk hvor lang tid postforsendelsen av dine billetter kan ta. Hvis billettene dine sendes innen Norge, bør du ha mottatt dem innen en uke. Hvis du ikke har mottatt billettene dine innen 3 dager før arrangementet, må du ringe vårt kundesenter 815 33 133. Hvis billettene kommer i retur pga feil adresse på din brukerkonto, vil vi belaste deg 50,- i gebyr for å sende billettene på nytt til deg. Vennligst sjekk at du har oppgitt korrekt postregistret adresse før du kjøpe billetter.

2. Utsendelse i brev fra utlandet.

Hvis du bestiller billetter fra utlandet, sendes disse rekommandert. Du bør ha mottatt dem i løpet av to uker.