Still et spørsmål...
Søketips

Du kan bruke et enkelt ord, eller en gruppe av ord for emnet du ønsker å utføre i søket, eller du kan også stille spørsmål. Ofte stilte spørsmål søkesystem, som støttes av Natural Language Processing teknologi, har intensjon om å gi deg de mest aktuelle svar relatert til emnet du søker.

Vennligst, prøv å bruke forklarende uttrykk og stille så klare spørsmål som mulig når du utfører søket. For eksempel, “Hva er betalingsbetingelsene?“ eller “Kan vi kjøpe billetter ved avdrag?“

Hvis du mener at svaret du har funnet ikke er tilstrekkelig, kan du fylle ut rubrikken som kommer opp når du svarer på spørsmålet om “Er dette svaret nok for deg?“ som “Nei“, og du kan nå oss for å få mer detaljert svar. Kundebehandleren vil da svare så fort som mulig.

Velkommen!

 

Ticketmaster har innført sikkerhetssjekken reCAPTCHA på online-salg til alle større arrangementer.

reCAPTCHA innebærer at du må huka av at du ikke er en robot før du kan gjennomføre et billettkjøp. Sikkerhetssjekken innebærer at du må trykke på alle bildene som f.eks. inneholder trær. 

Hensikten med reCAPTCHA er å forhindre at billetter til populære arrangementer blir kjøpt i stor skala av programmerte billettkjøproboter.

Billettkjøproboter er et verktøy som benyttes av blant annet svartebørshaier som kjøper store kvanta billetter. Svartebørshaiene selger billettene videre med meget høy fortjeneste, noe som gjør det vanskeligere for vanlig folk å få med seg populære kulturarrangementer. Svartebørs er også ulovlig etter norsk lov.

Sikkerhetssjekken vil dukke opp når du er på inne på en billettkjøpside til et stort arrangement (F. eks Coldplay på Koengen eller lignende). Per dags dato er det ikke mulig for oss å benytte sikkerhetssjekk på eventnivå. Når vi ser oss nødt til å slå på sikkerhetssjekken, gjelder den for hele nettsiden. Selv om du kjøper billetter til et event som normalt ikke skal omfattes av sikkerhetssjekken, må du på dager der store eventer blir lagt ut for salg gjennomføre sikkerhetssjekken.

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.
Powered by inbenta