Still et spørsmål...
Søketips

Du kan bruke et enkelt ord, eller en gruppe av ord for emnet du ønsker å utføre i søket, eller du kan også stille spørsmål. Ofte stilte spørsmål søkesystem, som støttes av Natural Language Processing teknologi, har intensjon om å gi deg de mest aktuelle svar relatert til emnet du søker.

Vennligst, prøv å bruke forklarende uttrykk og stille så klare spørsmål som mulig når du utfører søket. For eksempel, “Hva er betalingsbetingelsene?“ eller “Kan vi kjøpe billetter ved avdrag?“

Hvis du mener at svaret du har funnet ikke er tilstrekkelig, kan du fylle ut rubrikken som kommer opp når du svarer på spørsmålet om “Er dette svaret nok for deg?“ som “Nei“, og du kan nå oss for å få mer detaljert svar. Kundebehandleren vil da svare så fort som mulig.

Velkommen!

Platinum billetter

Home


Ticketmaster Platinum tilbyr fansen de beste tilgjengelige plassene til et arrangement. Platinumbillettens pris er dynamisk hvilket innebærer at den er tilpasset etter tilgang og etterspørsel på ett spesifikt arrangement. Målet er å forsikre fansen om å få tilgang til de beste tilgjengelige plassene mens artister og arrangører kan prissette billettene etter den virkelige verdien.
 

Hvorfor kjøpe Ticketmaster Platinum? 

• Forsikre deg om å få de beste billettene til de mest populære arrangementene 
• Dynamisk prissetting: Prisen baseres og kan endres på bakgrunn av etterspørsel 
• Sikker tilgang til kvalitetsunderholdning med Ticketmaster Platinum 
• Platinumbilletter leveres kun i Norge

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.
Powered by inbenta