Nyhetsbrev

Følg disse stegene for å melde deg av alle nyhetsbrevutsendelser fra Ticketmaster AS

1) Besøk www.
ticketmaster.no
2) Trykk på "Logg Inn"-knappen til høyre i skjermbildet

3) Tast inn din e-postadresse og ditt passord
4) Trykk på "Oppdater abonnement"
5) Avhuk Ticketalert-boksen og trykk på "Oppdater".
6) Du er nå avmeldt alle nyhetsbrevutsendelser fra Ticketmaster Norge!

Hvis du alikevell mottar nyhetsbrev, kontakt oss!

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.

Alt av forhåndssalg går kun via link sendt fra arrangøren.

Ticketmasters kundesenter kan ikke hjelpe deg når det kommer til forhåndssalg av billetter, det er kun i salg på nett via link.

Tips!
Meld deg på nyhetsbrev fra ulike arrangører.
Da får du varsel og muligheten til å kjøpe billetter på forhånd på enkelte arrangementer.