Still et spørsmål...
Søketips

Du kan bruke et enkelt ord, eller en gruppe av ord for emnet du ønsker å utføre i søket, eller du kan også stille spørsmål. Ofte stilte spørsmål søkesystem, som støttes av Natural Language Processing teknologi, har intensjon om å gi deg de mest aktuelle svar relatert til emnet du søker.

Vennligst, prøv å bruke forklarende uttrykk og stille så klare spørsmål som mulig når du utfører søket. For eksempel, “Hva er betalingsbetingelsene?“ eller “Kan vi kjøpe billetter ved avdrag?“

Hvis du mener at svaret du har funnet ikke er tilstrekkelig, kan du fylle ut rubrikken som kommer opp når du svarer på spørsmålet om “Er dette svaret nok for deg?“ som “Nei“, og du kan nå oss for å få mer detaljert svar. Kundebehandleren vil da svare så fort som mulig.

Velkommen!

Klarna – vår nye betalingsmåte.

En enkel måte å kjøpe billetter på. Man slipper å bruke kodebrikken under betaling.

Kjøp nå, men betal senere.

 

Velger man Klarna som betalingsmåte får du tillsendt faktura til «din registrert e-postadresse hos oss» Det kommer et gebyr på totalt kr 29,- i tillegg til billettprisen.

 

Med det samme man har valgt Klarna registreres billettene som betalt og billettene blir tillsendt deg på den leveringsmåten du har valgt.

Dermed er salget hos oss gjennomført og våre kjøpsbetingelser gjelder!
Blir ikke fakturaen betalt vil det vil bli sendt ut purring og til slutt innkasso. Billettene vil ikke bli slettet selv om fakturaen ikke blir betalt innen fristen.

Transaksjonen kan ikke avbestilles eller endres!

Klarna spør etter norsk fødsel og personnummer. Det må oppgis for å fullføre bestilling.  Og det sjekkes opp mot adressen til kunden. Stemmer den ikke vil man ikke kunne få giro.

For spørsmål ang billetter ring Ticketmaster Norge sitt kundesenter på telefon 22 82 81 97 (mandag til fredag 0800-1600, lørdag 1000-1400)

For spørsmål ang faktura, finner man kontakinfo her : https://www.klarna.no/

 

Billetter til avlyst arrangement og som er betalt med Klarna, kontakt vårt kundesenter innenfor fristen.

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.
Powered by inbenta