) Start kjøpsprossessen på nytt. Logg deg inn på brukerkontoen din på billettservice.no ETTER at du har plukket billetter.

2) Sjekk at du har installert siste versjon Java og Adobe Flash på maskinen din. Dette er svært viktig!

Du kan laste ned siste versjon av Java her og Adobe Flash her

3) Hvis banken din krever Bank-ID for kjøp på nett, sjekk at Bank-IDen din fungerer.