Hvis du vil laste ned billettene fra brukerkontoen gjør du følgende:
1. Logg deg inn på din brukerkonto. (E-postadressen du er registrert med)
2. Trykk på brukerkonto.
3. Trykk på mine billetter.
4. Velg alle, eller 1 av billettene.
5. Trykk på last ned.
6. Billettene er nå lastet ned.

Nå ligger billettene nedlastet på din datamaskin. Ønsker du å skrive ut billettene fra din datamaskin, kan du skrive ut vedlegget med billettene på vanlig måte.
Hvis du får problemer, kan det være at du må oppdatere Adobe Reader.