Online, på telefon eller på et utsalgssted

Du kan kjøpe billetter online på vår internettside, www.ticketmaster.no. Når bestillingen er fullført, sender vi deg en bekreftelse på e-post. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Hvis du har betalt billettene dine online og de skal sendes i posten, blir de sendt til den adressen som er oppgitt i brukerkontoen din. Vennligst sjekk at din postregistrerte adressen er rett før du bestiller billetter.

Har du reservert billetter, må de hentes og betales på et utsalgssted innen hentefristen. Utsalgssteder du kan hente billetter på vår billettluken i Oslo Spektrum.

Merk at noen konsertarrangører ikke tillater direktesalg over disk.

Forhold deg til informasjon og annonser fra arrangør.  Billetter må kjøpes på ticketmaster.no, i vår billettluke i Oslo Spektrum, på telefon 22 82 81 97eller spillestedets billettluke.

For mer informasjon kan du gå til siden "Våre retningslinjer" .

Ticketmaster gjør det enkelt å kjøpe billetter online. Fremgangsmåten er:

Opprett først en brukerkonto - Alle som skal kjøpe eller reservere billetter må opprette en brukerkonto.

1. Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på "Finn billetter". Dette vil sende deg til et bestillingsskjema.
  2. Oppgi antall billetter i ønsket prisnivå, og klikk på "Finn billetter".
  3. Velg antall billetter i riktig priskategori.
  4. Klikk på "Fortsett".
  5. Du får nå beste ledige plass som tilsvarer ditt søk.
  6. Kontrollér din bestilling
  7. Bestillingen din vises på skjermen. Du har nå tre minutter til å bekrefte bestillingen. Dersom den ikke bekreftes innen tre minutter, vil den automatisk bli slettet.

Opprett brukerkonto

For å opprette en brukerkonto, må du fylle ut de obligatoriske feltene i skjemaet. Når du er registrert bruker, klikk på "Logg inn". Logg inn ved å bruke din e-postadresse og ditt passord.

Oppgi betalingsinformasjon

Velg betalingsmåte. Dersom du velger å betale med kredittkort, ha kortet og kodebrikke klart for å fylle ut nødvendig informasjon. Du har tre minutter til å fylle ut kredittkortinformasjonen. Hvis du ikke oppgir dette innen tre minutter, vil bestillingen din automatisk bli slettet.

Bekreftelse

Transaksjonen er fullført når bekreftelsen vises på skjermen. Vi sender deg en deretter bekreftelse på e-post.