Image

1. Velg
    Velg e-billett som din leveringsmåte.
  2. Kjøp
    Kjøp billetten.
  3. Skriv ut

Billettene blir sendt deg på e-post med en vedlagt PDF-fil, som du kan lagre på din PC.

Klikk på filen og velg "Lage som". Velg ønsket plassering for filen, for eksempel "Skrivebord". Billetten er nå lagret. For å åpne den, trenger du Adobe Acrobate Reader. Programmet er gratis og kan lastes ned her

Billettene kan også lastes ned på din mobil(smarttelefon), slik at du slipper å printe den ut.

4. Bruk den
    På spillestedet blir billetten scannet og godkjent ved inngangen. God fornøyelse