Du bestiller billetter på vanlig måte, frem til du kommer til betalingen.
Når du kommer til betalingen velger du gavekort som betalingsmåte.
Da må du taste inn gavekortnummer, og pinkode
På gavekort laget av plast, står gavekortnummeret på baksiden. Det starter med 5339.
På gavekort bestillt på e-post står det bak kortnummeret. Det starter med 6338.

Du må også taste inn en sikkerhetskode.
På gavekort laget av plast, står det enten i signaturfeltet eller i et skrapefelt rett bak kortnummeret.
På gavekort som er bestillt på e-post står koden rett under kortnummeret.
Sikkerhetskoden skal alltid være 3 siffer.

Hvis summen du bestiller for blir større enn det du har tilgjengelig på gavekortet, får du tilbud om å betale det resterende beløpet med et vanlig bankkort, eller Klarna faktura.

Du kan bruke inntil 4 gavekort pr. bestilling.