Still et spørsmål...
Søketips

Du kan bruke et enkelt ord, eller en gruppe av ord for emnet du ønsker å utføre i søket, eller du kan også stille spørsmål. Ofte stilte spørsmål søkesystem, som støttes av Natural Language Processing teknologi, har intensjon om å gi deg de mest aktuelle svar relatert til emnet du søker.

Vennligst, prøv å bruke forklarende uttrykk og stille så klare spørsmål som mulig når du utfører søket. For eksempel, “Hva er betalingsbetingelsene?“ eller “Kan vi kjøpe billetter ved avdrag?“

Hvis du mener at svaret du har funnet ikke er tilstrekkelig, kan du fylle ut rubrikken som kommer opp når du svarer på spørsmålet om “Er dette svaret nok for deg?“ som “Nei“, og du kan nå oss for å få mer detaljert svar. Kundebehandleren vil da svare så fort som mulig.

Velkommen!

Hvis du får feilmeldingen "Ingen treff" kan dette skyldes at arrangementet ikke finnes eller ikke er klargjort for salg. Navn blir skrevet i rekkefølgen for- og etternavn. Eksempel: Ole Paus, isteden for Paus, Ole. På grunn av begrenset plass kan navnet du søker etter noen ganger være forkortet. Eksempel: K. Reiersrud i stedet for Knut Reiersrud.

Prøv:

  • En annen skrivemåte
  • Andre søkekriterier
  • Færre søkekriterier

 

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.
Powered by inbenta