Still et spørsmål...
Søketips

Du kan bruke et enkelt ord, eller en gruppe av ord for emnet du ønsker å utføre i søket, eller du kan også stille spørsmål. Ofte stilte spørsmål søkesystem, som støttes av Natural Language Processing teknologi, har intensjon om å gi deg de mest aktuelle svar relatert til emnet du søker.

Vennligst, prøv å bruke forklarende uttrykk og stille så klare spørsmål som mulig når du utfører søket. For eksempel, “Hva er betalingsbetingelsene?“ eller “Kan vi kjøpe billetter ved avdrag?“

Hvis du mener at svaret du har funnet ikke er tilstrekkelig, kan du fylle ut rubrikken som kommer opp når du svarer på spørsmålet om “Er dette svaret nok for deg?“ som “Nei“, og du kan nå oss for å få mer detaljert svar. Kundebehandleren vil da svare så fort som mulig.

Velkommen!

Collector tickets

Home

Når det kommer til endringer på brukerkontoen din må du selv gjøre dette med å logge deg inn.

Vi endrer ikke opplysninger på brukerkontoen.

 

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.

Kjøp Collector Ticket og få et minne for livet!
Du betaler litt ekstra per billett, vanligvis 60 kroner Dette vil bli lagt til på slutten av kjøpsprosessen.
Collector Tickets blir produsert og sendt fra UK, billettene blir derfor ikke sendt ut innen 3 virkedager som for vanlige billetter.

Din Collector Ticket vil bli sendt til din registrerte adresse i god tid før arrangementsdag.
Disse sendes ikke ut på faste intervaller, men første levering er vanligvis ca. 2-3 måneder etter salgsstart på arrangementet og siste levering er ca. 1 uke før arrangementsdato. Ved store høytider (jul, påske) og i ferietid kan første levering bli utsatt.

Når du mottar din ordrebekreftelse kan det stå at du har dobbelt opp med billetter, dette fordi Collector Tickets billettene betegnes som en egen vare.
Så hvis du har bestilt 2 ordinære billetter pluss 2 Collector Tickets kommer det til å stå totalt 4 billetter, men du har kun 2 billetter som kan brukes til inngang på arrangementet
Collector Tickets er en samlebillett og det er denne man skal bruke under konserten.

Vennligst påse at din adresse er korrekt.

 

Var svaret til hjelp?
Tusen takk. Din tilbakemelding er viktig for oss.
Hvis du ikke er fornøyd med svarene, kan du fortsette å søke, eller kontakte oss.
Powered by inbenta