Endre din brukerinformasjon

For å endre din brukerinformasjon, logg inn og klikk på "Endre brukerinformasjon". Her kan du oppdatere din e-postadresse eller annen informasjon.

Meld deg av vårt nyhetsbrev

Registrerte brukere mottar vårt nyhetsbrev TicketAlert hver 14. dag. Hvis du ikke ønsker å motta nyhetsbrevet, klikk på linken helt nederst i TicketAlert. Følg instruksjonene.

Får du fortsatt nyhetsbrev etter at du har meldt deg av, kan du kontakte oss gjennom denne siden, facebook eller ringe 22 82 81 97 så hjelper vi deg med å fjerne deg fra nyhetsbrevet vårt.